Το καλάθι μου  

Derma roller 2.0mm

Το Derma Roller 2.0mm της La Vie en Rose είναι ιδανική λύση για μεσοθεραπεία σώματος στο σπίτι αφού δημιουργεί μικροσκοπικά κανάλια στο δέρμα και ταυτόχρονα αυτό αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Όλο αυτό βοηθάει στη σύσφιξη αλλά και την μέιωση πόντων στα εφαρμοζόμενα σημεία. Συνδυάζεται με τις μοναδικές κρέμες σώματος La Vie en Rose καθώς με τη χρήση του Derma Roller οι δραστικές ουσίες της κρέμας απορροφούνται πιο γρήγορα.

ΔιαθεσιμότηταΣε απόθεμα
SKU
DER-002
Ειδική Τιμή 22,50 € Κανονική Τιμή 45,00 €

Το Dermaroller Microneedling Regeneration Tool 2mm βοηθάει να ανοίγει περισσότερο τους πόρους της επιδερμίδας δημιουργώντας ελεγχόμενο μικροτραυματισμό.Οι κρέμες La Vie en Rose διεισδύουν βαθύτερα στις στιβάδες του δέρματος. Tο αποτέλεσμα είναι ορατό από τις πρώτες εφαρμογές κιόλας. Ο συνδυασμός του με τις κατάλληλες κρέμες λειαίνουν αλλά και εξαλείφουν τις ουλές, τις ραγάδες αλλά και την κυτταρίτιδα και το συσσωρευμένο λίπος.

  • Απολυμάνετε το derma roller.
  • Πλύνετε καλά το σώμα μας.
  • Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το derma roller, οριζοντίως και καθέτως. Επαναλάβετε την ίδια κίνηση 4-5 φορές. Μην πιέζετε δυνατά.
  • Εφαρμόστε ιδανικά τα αδυνατιστικά της La Vie en Rose.
  • Απολυμάνετε το derma roller μετά τη χρήση.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Derma roller 2.0mm