Τρόποι Πληρωμής & Ασφάλεια

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το lavieenrose.com.gr (εφεξής αναφερόμενο ως η 'Ιστοσελίδα') διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα (MasterCard, Visa, Visa Debit, Maestro) μέσω του περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς που παρέχει ασφάλεια και ταχύτητα κατά τις συναλλαγές σας. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.

2. Εξόφληση με δόσεις για όλες τις πιστωτικές κάρτες (MasterCard, Visa, Visa Debit, Maestro)

3. Με αντικαταβολή, μετρητοίς τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας μέσω Γενικής Ταχυδρομικής (μόνο για την Ελλάδα). 

4. Με Klarna. Για να σας προσφέρουμε τις μεθόδους πληρωμών της Klarna, μπορεί να διαβιβάσουμε κατά την διάρκεια του checkout προσωπικά δεδομένα όπως δεδομένα επικοινωνίας και συναλλαγών με την Klarna, με σκοπό η Klarna να αξιολογήσει αν πληρείτε τις προϋποθέσεις για τις μεθόδους πληρωμών της και να σας παρέχει εξειδικευμένες μεθόδους πληρωμών. Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται με βάση την πολιτική απορρήτου της Klarna.

5. Με Paypal, όπου θα μεταφερθείτε στη σελίδα του Paypal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

H Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνσή σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.


Διεύθυνση: Αγίου Ιωάννου 75Α , Αγία Παρασκευή 15342

E-mail: [email protected] 

Τηλέφωνο: +30 216 900 1313