Η Εταιρεία Μας

'La Vie en Rose' Φυτικά καλλυντικά από φυσικές πρώτες ύλες!

Οι καλλυντικές κρέμες La Vie en Rose περιέχουν φυτικά συστατικά.

Συνδυάζουν δραστικές πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης, εκχυλίσματα από φυτά υψηλής βιολογικής αξίας και αιθέρια έλαια.

Όλα τα προϊόντα περιποίησης συνδυάζονται ιδανικά ώστε να προσφέρουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Συνοπτικά:

Οι κρέμες La Vie en Rose περιέχουν:

Bιολογικό ελαιόλαδο, μελισσοκέρι, πρόπολη, βούτυρο karite, αλόη, συνένζυμο Q10, υαλουρονικό οξύ, σκόνη μαργαριταριού, σκόνη διαμαντιού, φύλλα χρυσού και όλο το σύμπλεγμα των απαραίτητων βιταμινών, τα οποία βοηθούν στην ανόρθωση του φυσικού περιγράμματος, βελτιώνοντας σε βάθος την ελαστικότητα της επιδερμίδας (ανόρθωση αλλά και σύσφιγξη). 

Η Μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Χημείας, και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο τμήμα της Ανόργανης Χημείας του ΕΚΠΑ, με τίτλο 'Οργανική και Ανόργανη σύνθεση Καλλυντικών'. Ίδρυσε την ελληνική εταιρεία 'La vie en Rose', η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών καλλυντικών κρεμών.

'Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Χημικό της Αθήνας, παρατηρώντας τις αντιδράσεις των χημικών στοιχείων από μια άλλη οπτική, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης. Διάφορα σωματίδια αρέσκονταν να ενώνονται με κάποια, ενώ με άλλα καθόλου! Υπήρχε μια ερωτική έλξη ανάλογα με τους δεσμούς (ομοιοπολικοί - ετεροπολικοί κ.ο.κ). Η παραπάνω παρατήρηση, σε συνδυασμό με τη βασική αρχή της κβαντομηχανικής - της θεωρίας του Αϊνστάιν ότι 'Όλα, συμπεριλαμβανομένου και του φυσικού σύμπαντος, είναι πλάνες. Η μόνη πραγματικότητα είναι ο νους του παρατηρητή!', με ώθησαν στο να αναπτύξω μια δική μου χημεία, η οποία υπακούει άριστα στη δημιουργία πλούσιων κρεμών και καλλυντικών γενικότερα.'

Η έμπνευση για το όνομα 'La vie en Rose' προήλθε μέσα από τη διαρκή πάλη των υλικών, αφού το τριαντάφυλλο έχει διττή έννοια και 'η ζωή σαν τριαντάφυλλο' το αποδεικνύει περίτρανα!