Τα μάτια αποτελούν μια από τις πιο δυναμικές και εκφραστικές περιοχές του προσώπου μας. Πρόκειται για την περιοχή εκείνη που μπορεί να προσφέρει νεότητα και λάμψη στη συνολική μας εμφάνιση.

Ωστόσο, δεν παύει να είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και από τις πρώτες που αποκαλύπτει σημάδια γήρανσης αλλά και κόπωσης, καθώς η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια τείνει να είναι λεπτότερη αλλά και πιο επιρρεπής σε αλλοιώσεις.

Έτσι, η έλλειψη ύπνου, η κούραση αλλά και η γήρανση, μπορούν να φέρουν αλλαγές στα μάτια μας, οι οποίες εκδηλώνονται συνήθως με τη μορφή ρυτίδων και λεπτών γραμμών, μαύρων κύκλων, ακόμα και πρηξίματος.

Πώς λοιπόν θα καταφέρετε να διατηρήσετε το βλέμμα σας ζωντανό, νεανικό και γεμάτο με υγεία; Με σωστή περιποίηση και με κρέμες ματιών σχεδιασμένες ειδικά για να αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους συμπτώματα, προσφέροντας παράλληλα ενυδάτωση στην περιοχή.

Πώς λειτουργούν οι κρέμες ματιών;

Οι κρέμες ματιών συνήθως περιέχουν συστατικά που προσφέρουν ενυδατική και αντιρυτιδική δράση, βελτιώνοντας την όψη της περιοχής. Τέτοια συστατικά μπορεί να είναι το υαλουρονικό οξύ, τα πεπτίδια, ή οι βιταμίνες, που μειώνουν την εμφάνιση ρυτίδων και μαύρων κύκλων.

Pistolet 22ml

Επίσης, πολλές κρέμες περιέχουν αντιοξειδωτικά τα οποία στοχεύουν στη μείωση των σημαδιών γήρανσης, ενώ άλλες περιέχουν καφεΐνη, η οποία μπορεί να μειώσει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο, μειώνοντας ταυτόχρονα και την κατακράτηση υγρών στην περιοχή.

Miracle eyes and lips vibration (15ml + 15ml)

Συστατικά όπως αμινοξέα, λιπίδια και βιταμίνες ενισχύουν την επιδερμίδα, βοηθώντας στην επανόρθωση και αναζωογόνηση της περιοχής γύρω από τα μάτια.

Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη κρέμα;

Η επιλογή της κατάλληλης κρέμας ματιών εξαρτάται από τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και τα συμπτώματα που θέλετε να αντιμετωπίσετε. Για παράδειγμα, αν έχετε έντονες ρυτίδες, τότε καλό είναι να προτιμήσετε μια κρέμα με συστατικά που προσφέρουν αντιρυτιδική δράση.

Αντίθετα, αν το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο, κρέμες που προάγουν την καλή κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, θεωρούνται ιδανικές.

Συμβουλές σωστής εφαρμογής

Η σωστή εφαρμογή της κρέμας ματιών είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή του προϊόντος. Πριν από την εφαρμογή, φροντίστε να έχετε καθαρίσει καλά το πρόσωπό σας. Αυτό βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος.

Χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα κρέμας ή ό,τι αναγράφουν οι οδηγίες. Η εφαρμογή χρειάζεται μέτρο. Η υπερβολική χρήση ενός προϊόντος, δε σημαίνει ότι θα φέρει πιο άμεσα αποτελέσματα.

Αποφύγετε την έντονη τριβή και αφήστε χρόνο στην κρέμα να απορροφηθεί για καλύτερα αποτελέσματα.

Μείωση ρυτίδων, ενίσχυση ενυδάτωσης

Η επιλογή και η χρήση μιας κρέμας ματιών δεν είναι απλώς μια διαδικασία περιποίησης, αλλά μια επένδυση στην υγιή εικόνα και την ευεξία της επιδερμίδας σας.

Miracle eyes and lips 30ml

Μέσω των προϊόντων που προσφέρει η La Vie En Rose, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, είτε αυτές είναι η μείωση των ρυτίδων, η μείωση των μαύρων κύκλων, η ενυδάτωση ή η γενικότερη αναζωογόνηση της περιοχής γύρω από τα μάτια.

Miracle eyes and lips set (15ml + 15ml)

Η τακτική φροντίδα, όχι μόνο συμβάλλει στην ενίσχυση της υγιούς εμφάνισης της επιδερμίδας σας, αλλά σας προσδίδει και μια φωτεινή, νεανική εμφάνιση.

Χαρίστε σήμερα στον εαυτό σας την περιποίηση που του αξίζει και απολαύστε ένα βλέμμα που μαγνητίζει!