Η περιοχή γύρω από τα μάτια μας αποτελεί μία από τις πιο ευαίσθητες και σημαντικές περιοχές του προσώπου μας. Τα μάτια μπορούν να αποκαλύψουν πολλά τόσο για την υγεία, όσο και για τη διάθεσή μας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ξυπνάμε κουρασμένες, με μάτια φουσκωμένα, με μαύρους κύκλους ή ακόμα και πρήξιμο. Αυτό συμβαίνει επειδή η συγκεκριμένη περιοχή είναι αρκετά ευαίσθητη και μπορεί πραγματικά να συλλέξει όλη την κούραση του προσώπου μας.

Η καθημερινή φροντίδα της περιοχής γύρω και κάτω από τα μάτια είναι απαραίτητη αν θέλουμε να απολαμβάνουμε ένα συνολικά λαμπερό πρόσωπο.

Ενυδάτωση και προστασία

Η επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών χαρακτηρίζεται από λεπτές, ευαίσθητες γραμμές σε σύγκριση με άλλες περιοχές του προσώπου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αφυδατώνεται πιο εύκολα. Η καθημερινή εφαρμογή μιας κρέμας ματιών είναι απαραίτητη αν θέλουμε να διατηρήσουμε την περιοχή ενυδατωμένη, απαλή και λαμπερή.

Οι ουσίες που περιέχονται στις κρέμες ματιών ενισχύουν την ενυδάτωση και αποτρέπουν την αποξήρανση, με αποτελέσματα να μειώνεται και η πιθανότητα εμφάνισης ρυτίδων.

Τα μάτια μας βρίσκονται καθημερινά εκτεθειμένα στο εξωγενές περιβάλλον, ακόμα και την ώρα που κοιμόμαστε! Κατά τη διάρκεια της ημέρας βέβαια τα ερεθίσματα είναι περισσότερα. Η ατμόσφαιρα, ο ήλιος αλλά και η ρύπανση, μπορεί να επηρεάσουν την περιοχή γύρω από τα μάτια δημιουργώντας ένα δέρμα θαμπό και ξηρό.

Η χρήση της κρέμας ματιών ωστόσο, περιέχει τα συστατικά εκείνα που προστατεύουν την περιοχή από εξωγενείς παράγοντες.

Δύναμη κατά των σημαδιών γήρανσης και των μαύρων κύκλων

Η κούραση, η αυπνία ο κακός τρόπος ζωής, η στεναχώρια αλλά και άλλοι πολλοί παράγοντες μπορεί να συντελέσουν στο να εμφανιστούν ρυτίδες και μαύροι κύκλοι στην περιοχή των ματιών μας.

Η καθημερινή χρήση της κατάλληλης κρέμας ματιών, μπορεί να βελτιώσει αισθητά το αποτέλεσμα, όχι μόνο οπτικά αλλά και ουσιαστικά, αφού θα νιώθετε τα μάτια σας πιο ξεκούραστα! Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές θα λειαίνουν με τον καιρό, κάνοντάς σας να φαίνεστε νεότερη και πιο ξεκούραστη.

Όσον αφορά του μαύρους κύκλους, αλλά και τα πρησμένα μάτια, αυτά οφείλονται στην κακή κυκλοφορία του αίματος, την έλλειψη ύπνου και την κόπωση. Δώστε στα μάτια σας τη φροντίδα και τη λάμψη που τους αξίζει, αφού είναι ο καθρέφτης της ψυχής σας!

Pistolet

Η κρέμα ματιών Pistolet δρα κατά την εμφάνιση των ρυτίδων συσφίγγει την περιοχή κάτω από τα μάτια και ανορθώνει το βλέφαρο.

Αποκτήστε ξανά τη χαμένη λάμψη σας!

Miracle eyes and lips / anti-wrinkle

Η Miracle eyes and lips / anti wrinkle, είναι σχεδιασμένη για να μειώσει μια για πάντα την εμφάνιση των ρυτίδων γύρω από την περιοχή των ματιών. Τα δραστικά συστατικά της συσφίγγουν την περιοχή και χαρίζουν λάμψη χωρίς προηγούμενο!

Miracle eyes and lips / anti-dark circles cream

Οι μαύροι κύκλοι είναι το μεγαλύτερο σας πρόβλημα; Τότε χρειάζεστε οπωσδήποτε την Miracle eyes and lips / anti-dark circles cream! Αντιμετωπίζει δραστικά την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και ανανεώνει το βλέμμα σας!

Τα μάτια είναι το πιο εκφραστικό μέρος ενός προσώπου. Μην τα αφήνετε χωρίς την απαραίτητη φροντίδα! Αφήστε τα να λάμψουν και λάμψτε και εσείς μαζί τους!