Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές εντός Ελλάδας

Το www.lavieenrose.com.gr εξασφαλίζει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για αγορές άνω των 60€ (με την εταιρεία ταχυμεταφορών γενική ταχυδρομική).

Για παραγγελίες μικρότερες από 60€ τα έξοδα αποστολής είναι 5€.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περιπτώσεις που αφορούν δυσπρόσιτες περιοχές ή απομακρυσμένους προορισμούς ο χρόνος παράδοσης διαφέρει.

Αποστολές στη Κύπρο

Για όλες τις παραγγελίες τα έξοδα αποστολής είναι 5€.

Διεθνείς Προορισμοί

Χώρες εντός Ε.Ε

Το www.lavieenrose.com.gr προσφέρει για παραγγελίες εντός Ε.Ε. χρέωση 15€ (Express αποστολή με DHL/ 1-2 εργάσιμες).

Οι χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης που καλύπτονται από το δίκτυο διανομής μας είναι οι εξής:

Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία.

Ηνωμένο Βασίλειο

Το www.lavieenrose.com.gr προσφέρει χρέωση 25€ (Express αποστολή με DHL/ 1-2 εργάσιμες) + 45€ κόστος εκτελωνισμού.

Τρίτες Χώρες

Το www.lavieenrose.com.gr προσφέρει χρέωση 25€ για τρίτες χώρες (Express αποστολή με DHL/ 3-4 εργάσιμες). Για περισσότερες πληροφορίες για τυχόν δασμούς και φόρους επισκεφτείτε το ακόλουθο link της DHL:

https://www.dhl.gr/exp-el/express/customs_support/duties_taxes/duties_taxes_receivers.html

Όλες οι παραγγελίες προετοιμάζονται συσκευάζονται και αποστέλλονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Οι παραγγελίες που θα λαμβάνονται από το www.lavieenrose.com.gr Σάββατα, Κυριακές ή επίσημες αργίες θα επεξεργάζονται και θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Θα προσπαθήσουμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν είμαστε υπεύθυνοι για καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες , κλπ.).

 

E-mail: [email protected]

Τηλέφωνο: +30 216 900 1313