Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι το serum προσώπου και πόσα οφέλη μπορεί να έχει για την επιδερμίδα αν εφαρμοστεί σωστά;

Τα serum προσώπου είναι εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης που είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, πεπτίδια, φυσικά εκχυλίσματα και άλλα. Η σύνθεσή τους είναι ελαφριά και η απορρόφησή τους εύκολη και άμεση, με αποτέλεσμα να διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα μας και να προσφέρουν πλήθος πλεονεκτημάτων, όπως θρέψη και ενυδάτωση.

Serum προσώπου: Πώς λειτουργούν

Τα Serum προσώπου, όπως αναφέραμε και παραπάνω, μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά τόσο την υγιή όψη όσο και τη λάμψη του δέρματός μας, αποκαθιστώντας τη φυσική ελαστικότητα. Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν ενισχύουν την καθημερινή σωστή λειτουργία του δέρματος.

Πέρα όμως από την ενυδάτωση και τη λάμψη, προσφέρουν και αντιρυτιδική δράση, καθώς είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά όπως βιταμίνη C και E, που προστατεύουν από τα σημάδια γήρανσης, βοηθώντας στην αναζωογόνηση των κυττάρων. Επιπλέον, συμβάλλουν στη λείανση και τη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων, των κηλίδων, των μαύρων κύκλων κ.ά.

Το πρόσωπό σας λάμπει, γίνεται πιο φωτεινό με αποτελέσματα η επιδερμίδα σας να φαίνεται φυσική, ανανεωμένη και φρέσκια.

Απολαύστε τα οφέλη που προσφέρει το serum προσώπου

Για να μπορέσετε να απολαύσετε τα οφέλη που προσφέρει το serum προσώπου, θα πρέπει να το εφαρμόζετε σωστά.

Καθαρίστε το πρόσωπό σας πριν την εφαρμογή του serum, αφαιρώντας παράλληλα πιθανά ίχνη από μακιγιάζ.

Αφού βεβαιωθείτε πως το δέρμα σας είναι καθαρό τότε απλώνετε μια μικρή ποσότητα serum στο πρόσωπο και το λαιμό σας, κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις και αποφεύγοντας το τρίψιμο. Δε χρειάζεται να βάζετε αρκετό προϊόν, καθώς λίγες σταγόνες αρκούν.

Τονίζουμε ξανά πως το πρόσωπό σας θα πρέπει να είναι καθαρό. Το serum προσώπου έχει τη δυνατότητα να διεισδύει στους πόρους του δέρματος. Αν υπάρχουν ρύποι το serum θα «παρασύρει» και αυτούς.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το serum προσώπου τόσο το πρωί, όσο και για το βράδυ, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Ενσωματώστε το στην καθημερινή σας ρουτίνα και εφαρμόστε το πριν την κρέμα ημέρας ή νυκτός.

Serum προσαρμοσμένα στις ανάγκες του δέρματός σας

Επιλέξτε το serum εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες αλλά και τον τύπο του δέρματός σας ώστε να απολαύσετε στο μέγιστο τα οφέλη που προσφέρει!

Dimitra Katsafadou Serum

Serum προσώπου με αληθινό κεφίρ, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος!

Brilliant Rose Serum

Το Brilliant Rose Serum είναι συσφικτικός ορός προσώπου που μειώνει δραστικά την εμφάνιση των ρυτίδων και προσφέρει σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα.

Να θυμάστε πως η συνέπεια στη ρουτίνα φροντίδα του προσώπου σας αλλά και στην εφαρμογή των προϊόντων είναι το παν! Χρειάζεται τακτική χρήση και όχι περιστασιακή, για να δείτε όμορφα πράγματα να συμβαίνουν στο πρόσωπά σας!

Επιλέξτε σήμερα το προϊόν που ταιριάζει στο δικό σας δέρμα και κερδίστε λάμψη και ζωντάνια που θα σας εντυπωσιάσει!