Είναι ένα θέμα που καθημερινά απασχολεί εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο. Καθώς ο χρόνος περνάει, η επιδερμίδα χρειάζεται περισσότερη προστασία αλλά και φροντίδα.

Τόσο το πρόσωπο, όσο και τα μάτια, αποτελούν ευαίσθητες περιοχές οι οποίες «πλήττονται» εύκολα με την πάροδο του χρόνου. Για το λόγο αυτό καλό είναι η αντιρυτιδική προστασία να ξεκινάει από σχετικά μικρή ηλικία.

Η χρήση ενυδατικών και αντιοξειδωτικών κρεμών, μπορεί να βοηθήσει στην αποτελεσματική μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και της ξηρότητας, προσφέροντας λάμψη και ελαστικότητα στο δέρμα σας.

Οι κρέμες προσώπου και ματιών μπορούν να κάνουν πραγματικά θαύματα, επαναφέροντας τη φρεσκάδα και τη νεανική όψη στην επιδερμίδα.

Γιατί είναι σημαντικές οι κρέμες προσώπου και κρέμες ματιών;

Οι κρέμες προσώπου και ματιών είναι ζωτικής σημασίας για τη μείωση της εμφάνισης των σημαδιών γήρανσης, αν περιέχουν φυσικά τα σωστά συστατικά.

Οι κρέμες προσώπου της La Vie en Rose κατά των ρυτίδων, διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες φόρμουλες που στοχεύουν στην ενυδάτωση, την προστασία από τους επιβλαβείς παράγοντες του περιβάλλοντος, αλλά και την αντιμετώπιση των ρυτίδων και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

 

Rosella Cream

 

Οι κρέμες ματιών, όπως και τα serum ματιών, μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικά οφέλη για τα μάτια σας! Στοχεύουν στην ευαίσθητη περιοχή όπως το πόδι της χήνας, βοηθώντας στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων αλλά και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων.

Θέλετε να ενισχύσετε την ελαστικότητα της επιδερμίδας σας και να αποκτήσετε ένα ξεκούραστο βλέμμα;

 

Pistolet

Με συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ και αντιοξειδωτικά, η ευαίσθητη περιοχή των ματιών «ηρεμεί», αποκτά ζωντάνια και λάμψη, κάνοντας το βλέμμα σας να φαίνεται πιο νεανικό από ποτέ!

Κάθε πότε πρέπει να εφαρμόζω τα προϊόντα;

Η συνεχής και συστηματική χρήση κρεμών προσώπου, serums και κρεμών ματιών έχει αποδειχθεί ότι έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Η επιδερμίδα γίνεται πιο ενυδατωμένη, λαμπερή και ελαστική, ενώ οι ορατές γραμμές και ρυτίδες μειώνονται σταδιακά.

Η καθημερινή φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα μπορεί να μειώσει ορατά τις επιπτώσεις του χρόνου και του περιβάλλοντος στην επιδερμίδα, βοηθώντας στη διατήρηση μιας νεανικής και υγιούς εμφάνισης.

Φροντίστε το δέρμα σας, διατηρήστε τη νεότητά σας!

Κάθε πρόσωπο, όπως και κάθε δέρμα είναι μοναδικό, γι’ αυτό και απαιτεί διαφορετική προσέγγιση και φροντίδα.

Στόχος της La Vie en Rose, είναι να δημιουργεί προϊόντα που θα έχουν αποτελεσματικά οφέλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Μια κρέμα όμως από μόνη της δεν αρκεί για να κάνει θαύματα. Χρειάζεται να θέσετε μια συγκεκριμένη ρουτίνα, να αγαπήσετε πραγματικά το δέρμα σας και να το φροντίσετε.

Θα πρέπει η ρουτίνα αυτή να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας, κάτι σαν «υποχρέωση» που θα λατρεύετε να κάνετε.

 

Platinum cream

 

Η φυσική γήρανση μπορεί να είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε στο τέλος, με την κατάλληλη όμως φροντίδα και τη συνεπή χρήση προϊόντων, μπορούμε να μειώσουμε σημαντικά τον χρόνο εμφάνισή της, να αναδείξουμε την ομορφιά μας και να διατηρήσουμε μια λαμπερή επιδερμίδα, γεμάτη υγεία και ζωή!

Κάνοντας μικρά βήματα καθημερινά, προσφέρετε στην επιδερμίδα σας ένα τεράστιο δώρο, που δεν είναι άλλο από αυτό της νεότητας και της λάμψης!

Βρείτε το χρόνο που χρειάζεστε, φροντίστε το δέρμα σας και νιώστε μοναδική όλες τις ώρες της ημέρας. Σας αξίζει!