Στις 21 Νοεμβρίου, η ομορφιά έλαμψε με την ετήσια απονομή των βραβείων Prix de Beauté 2023, που φέτος συμπληρώνουν 23 χρόνια από τη δημιουργία του θεσμού
Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία η ετήσια απονομή των βραβείων Prix de Beauté 2023, που φέτος συμπληρώνουν 23 χρόνια από τη δημιουργία του θεσμού, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Π.Σ.Β.Α.Κ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών).
Η La vie en Rose κέρδισε το χρυσό βραβείο για τη σειρά Gold Elegance στον πιο αξιόπιστο διαγωνισμό προϊόντων ομορφιάς στην ελληνική αγορά.

Λίγα λόγια για τη βραβευμένη σειρά καλλυντικών Gold Elegance:

Και τα δύο προϊόντα της σειράς Gold Elegance περιέχουν ένα πατενταρισμένο μείγμα πεπτιδίων τεχνολογίας «drone», που σημαίνει ότι το δραστικό πεπτίδιο ενεργεί στοχευμένα στο κύτταρο-στόχο για να πετύχει ορατή μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Η υπόλοιπη φόρμουλα έρχεται με συστατικά όπως νιασιναμίδη, εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου, φύλλα χρυσού και το καινοτόμο δραστικό συστατικό από μείγμα τεσσάρων διαφορετικών τύπων υαλουρονικού οξέος, που δρουν σε διαφορετικές στιβάδες του δέρματος. Η 24ωρη κρέμα της σειράς Gold Elegance Cream, εμπλουτίζεται επίσης με εκχύλισμα λευκού και πράσινου τσαγιού, B-circadin, καφεΐνη και αλλαντοΐνη, ενώ προστατεύει και από την μπλε ακτινοβολία. Αντίστοιχα, το Gold Elegance Serum με ένα πατενταρισμένο σύμπλεγμα γλυκαντικών ουσιών δημιουργεί μια ασπίδα ενυδάτωσης στην επιδερμίδα του προσώπου.
Gold Elegance Collection 
      
Λίγα λόγια για το θεσμό:
Τα PRIX DE BEAUTÉ είναι ο πρώτος πιο δημοφιλής και αξιόπιστος διαγωνισμός προϊόντων ομορφιάς στην ελληνική αγορά. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2000, σε συνεργασία με το περιοδικό BEAUTÉ και αναγνωρίστηκε ως ο κορυφαίος θεσμός του κλάδου. Τα Prix de Beauté γιόρτασαν φέτος τα 23 χρόνια από τη δημιουργία του θεσμού, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς που λανσαρίστηκαν από 1/7/22 έως 30/6/23.

Prix de beaute gold award

*Διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (ΠΣΒΑΚ) με στόχο πάντα την ανάδειξη των κορυφαίων μεταξύ των αρίστων!