Την Τέταρτη 10 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία η ετήσια εκδήλωση απονομής των Βραβείων Προϊόντων Ομορφιάς PRIX DE BEAUTÉ 2021, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Π.Σ.Β.Α.Κ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών).

Η La vie en Rose κέρδισε το αργυρό βραβείο για τη σειρά Brilliant Rose στον πιο αξιόπιστο διαγωνισμό προϊόντων ομορφιάς στην ελληνική αγορά.

Λίγα λόγια για τη βραβευμένη σειρά καλλυντικών Brilliant Rose:

Tο Brilliant Rose Serum συµβάλλει στη µείωση της εµφάνισης των ρυτίδων και προσφέρει σφριγηλή και λαµπερή επιδερµίδα. Σύνθεση εµπλουτισµένη µε τη δύναµη του µανιταριού της αθανασίας, του υαλουρονικού οξέος χαµηλού µοριακού βάρους και ενός µοναδικού συστατικού σύσφιγξης. Η περιποίηση ολοκληρώνεται µε την Brilliant Rose Cream, µε φύλλα χρυσού που µειώνει την εµφάνιση των ρυτίδων και των σκούρων κηλίδων. Βασικό συστατικό της σύνθεσης, το bakuchiol, ένα φυτικής προέλευσης υποκατάστατο της ρετινόλης που είναι από τα πιο καινοτόµα δραστικά συστατικά της σύγχρονης κοσµετολογίας. Τα φύλλα χρυσού ενισχύουν την αντιοξειδωτική και αντιρυτιδική δράση της κρέµας.

     

Λίγα λόγια για το θεσμό:

Τα PRIX DE BEAUTÉ είναι ο πρώτος πιο δημοφιλής και αξιόπιστος διαγωνισμός προϊόντων ομορφιάς στην ελληνική αγορά. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2000, σε συνεργασία με το περιοδικό BEAUTÉ και αναγνωρίστηκε ως ο κορυφαίος θεσμός του κλάδου. Τα Prix de Beauté γιόρτασαν φέτος τα 21 χρόνια από τη δημιουργία του θεσμού, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς που λανσαρίστηκαν από 1/10/19 έως 30/6/21.


*Διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (ΠΣΒΑΚ) με στόχο πάντα την ανάδειξη των κορυφαίων μεταξύ των αρίστων!