Από την ηλικία των 25 ετών είναι καλό να εντάξουμε τη συνήθεια της Μεσοθεραπείας στην περιποίηση του προσώπου μας! Μετά τα 40, όμως, κρίνεται απαραίτητο! Η αιτία είναι απλή:

Βάσει επιστημονικών ερευνών, από την ηλικία περίπου των 25 ετών οι δύο βασικές υποστηρικτικές πρωτεΐνες του δέρματος, η ελαστίνη και το κολλαγόνο, αρχίζουν να φθείρονται, ενώ στην ηλικία των 35 ετών το υαλουρονικό οξύ έχει, ήδη, μειωθεί κατά 20%, προκαλώντας αφυδάτωση, ξηρότητα και έλλειψη ελαστικότητας.

Το κολλαγόνο είναι ένα δομικό συστατικό του οργανισμού μας. Λειτουργεί ως συνεκτικός ιστός της επιδερμίδας, στηρίζοντας το δέρμα και χαρίζοντας του συνοχή και τονικότητα.

Το υαλουρονικό οξύ είναι πολυσακχαρίτης, που βρίσκεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και χαρίζει μοναδική ενυδάτωση, χάρη στην ικανότητά του να συγκρατεί μεγάλη ποσότητα υγρασίας. Βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και αυτό χάρη στην ιδιότητα του να ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Στη La Vie En Rose καθυστερούμε τη φθορά του χρόνου με τα πιο εξειδικευμένα προϊόντα. Και το σημαντικότερο; Από την πολυθρόνα του σπιτιού μας! Η Εναλλακτική Μεσοθεραπεία στο σπίτι με τα εξειδικευμένα προϊόντα ομορφιάς της La Vie En Rose είναι κάτι που αξίζουμε, που μπορούμε να κάνουμε, και που θα απολαμβάνουμε κάθε φορά! Η επιδερμίδα αναζωογονείται και μαζί ανανεώνεται η ψυχολογία μας, η αυτοπεποίθηση και η διάθεσή μας!

Το Derma roller αποτελεί ένα εργαλείο ομορφιάς, που μπορούμε να το χρησιμοποιούμε μόνοι μας, χωρίς να επισκεφτούμε κάποιον ειδικό, και έχει θαυματουργά αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Αποτελείται από μία μικρή χειρολαβή, η οποία στο άκρο της φέρει ένα ρολό με μικροακίδες τιτανίου (μικροσκοπικές βελόνες).

Με τη χρήση του η επιδερμίδα ενεργοποιείται, ‘ξυπνάει’, και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ως άμυνα στη δράση της συγκεκριμένης συσκευής. Επίσης, προετοιμάζεται, κατάλληλα, ώστε να δεχτεί και να απορροφήσει, απολύτως αποτελεσματικά, τα δραστικά συστατικά των προϊόντων που θα ακολουθήσουν!

 

Χρήσιμες συμβουλές εφαρμογής!

Η La Vie en Rose διαθέτει εξειδικευμένους ορούς, που μπορούν να συνοδεύσουν την εφαρμογή του Derma roller. Συμβάλλουν στη διατήρηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας, στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων, στην βελτίωση της όψης κηλίδων και πανάδων!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους ορούς: Serum with vitamin B3 & provitamin B5, Mesotherapy Serum, Platinum serumBrilliant rose serum. Επίσης, μετά τη χρήση του Derma roller και πριν από την κρέμα σας, μπορείτε να εφαρμόσετε τον νέο ορό Platinum serum Après  για μια απόλαυση ενυδάτωσης!

Συστήνουμε τη χρήση Derma roller 2 φορές την εβδομάδα, τις βραδινές ώρες. Περίπου 5 επαναλήψεις σε κάθε σημείο της επιδερμίδας.

Παρόλο που το Derma roller είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη χρήση του σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Αποφεύγουμε τη χρήση του σε επιδερμίδες με ενεργή ακμή, ροδόχρου ακμή, σε ανοιχτές πληγές και ευρυαγγείες. Οι ειδικοί σύμβουλοι της La Vie en Rose είναι πάντα στη διάθεσή σας για να λύσουν κάθε απορία σας! 

Η συσκευή του Derma roller πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από ένα ατομο και συστήνεται η ανανέωση του κάθε 3 μήνες.

Πριν και μετά τη χρήση, απολυμαίνουμε τη συσκευή. Την ξεπλένουμε σε χλιαρό νερό και στη συνέχεια απολυμαίνουμε με αλκοολούχο λοσιόν.

Ξεκινάμε με το Derma roller 0.25mm, αν είναι η πρώτη φορά που κάνουμε μεσοθεραπεία. Το 0.25mm ενδείκνυται και για τις ρυτίδες στα μάτια, στο λεγόμενο ‘πόδι της χήνας’.

Ιδανικές κρέμες που μπορείτε να εφαρμόσετε μετά τη μεσοθεραπεία στο σπίτι είναι οι: Mesotherapy cream, Royal Platinum cream, Be queen cream, Velvet cream!

Προσοχή: Τις ημέρες που κάνουμε μεσοθεραπεία στο σπίτι δεν εφαρμόζουμε: Brilliant Rose cream, Mon Elixir, Emerald cream, Black orchid, vitamin A & vitamin C.