'Δεν είμαι γιατρός του σώματος, αλλά, ίσως, είμαι γιατρός της ψυχής. Γιατί έχω αφιερωθεί σε αυτόν τον κόσμο που με πίστεψε, γιατί ξεκίνησα κάτω από το μηδέν, από το μείον άπειρο. Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω, λοιπόν, είναι όποτε με χρειαστεί ο συνάνθρωπος να είμαι εκεί. Ο μεγαλύτερος άθλος είναι να είσαι καλός άνθρωπος'.

Με αυτά τα λόγια επισφράγισε την παρουσία και βράβευσή της η Δήμητρα Κατσαφάδου, τη Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023, στο Titania Athens Hotel, όπου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Συμπόσιο Ιατρικής Αριστείας - Καινοτομίας & Τουρισμού Υγείας, που διοργάνωσε η Med - Professionals Communication Group σε συνεργασία, φέτος, με την 1:1 Diet by Cambridge.

Παρουσία πολιτικών εκπροσώπων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθηγητών πανεπιστημίου, ιατρών και πολλών άλλων προσωπικοτήτων με αξιόλογο επιστημονικό έργο, απονεμήθηκε στη Δήμητρα Κατσαφάδου τιμητική πλακέτα, με τον τίτλο: ‘Απονέμεται τιμητικά στην κορυφαία εταιρεία καλλυντικών 'LA VIE EN ROSE BY DIMITRA KATSAFADOU' στα πλαίσια της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας’.

H Δήμητρα Κατσαφάδου βραβεύτηκε ως μια εξέχουσα γυναίκα επιχειρηματίας και δημιουργός της ‘La Vie En Rose’, μιας εταιρείας καλλυντικών, που τη χαρακτηρίζει η καινοτομία, η έρευνα, η εξωστρέφεια και η προσφορά. Η Δήμητρα Κατσαφάδου έκανε αναφορά και στo λάδι μαλλιών Long Keratin και στην εξαιρετικά αναπλαστική κρέμα Love Yourself, που παρασκευάζει η εταιρεία και διαθέτει δωρεάν σε όσους έχουν υποστεί χημειοθεραπείες ή μαστεκτομή αντίστοιχα.

Στην εξαιρετικά σημαντική αυτή εκδήλωση, απηύθυνε μήνυμα-ευλογία και ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, καθώς επίσης και η κ. Χόβρη Ελένη, Ιδρύτρια του Ομίλου Επικοινωνίας Med-Professionals και Πρέσβειρα Great Greece for Ever, η οποία τόνισε ότι σκοπός είναι ‘Να προωθήσουμε την ελληνική επιστήμη στα πέρατα της γης, από τον Ιπποκράτη μέχρι σήμερα.’

Η εκδήλωση μεταδιδόταν διαδικτυακά, παγκοσμίως, μέσω live streaming και την παρουσίασε η δημοσιογράφος, τέως βουλευτής, κ. Τάνια Ιακωβίδου.