Θέλετε να αποκτήσετε υγιή, λαμπερά και πλούσια μαλλιά; Τότε θα πρέπει να τα φροντίσετε! Ακόμα κι αν ανήκετε στις τυχερές και τους τυχερούς που διαθέτουν πλούσια, λεία μαλλιά που δε φριζάρουν, γνωρίζετε πως η συνεχής περιποίησή τους είναι απαραίτητη.

Τα προϊόντα της  La Vie en Rose όπως οι μάσκες μαλλιών, οι λοσιόν μαλλιών αλλά και τα σαμπουάν είναι επαναστατικά. Η δράση τους και τα επιτυχημένα αποτελέσματά τους είναι ευρέως γνωστά, καθώς συμβάλλουν στην υγιή όψη των μαλλιών σας, προστατεύοντάς τα από φθορές και χαρίζοντάς τους ελαστικότητα.

Καθαρισμός και ενυδάτωση

Αν θέλετε να αποκτήσετε τα μαλλιά που ονειρεύεστε, τότε θα πρέπει να θέσετε τις βάσεις μιας καλής και τακτικής ρουτίνας φροντίδας μαλλιών. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη ρουτίνα αυτή, από ένα σαμπουάν που θα προσφέρει βαθιά καθαριότητα και ενυδάτωση.

Ένα καθαρό και ενυδατωμένο τριχωτό κεφαλής είναι η αρχή, αφού μπορεί να «γεννήσει» υγιή μαλλιά.

 

Long keratin shampoo

 

Ένα δυναμωτικό σαμπουάν, μπορεί να χαρίσει θρέψη, λάμψη αλλά και μοναδική μεταξένια αίσθηση στα μαλλιά σας.

Τα σαμπουάν της La Vie en Rose είναι πλούσια σε θρεπτικά και αιθέρια έλαια, που αφήνουν μια απαλή αίσθηση στα μαλλιά σας, από την πρώτη κιόλας χρήση.

Μάσκες μαλλιών για βαθιά ενυδάτωση

Οι μάσκες μαλλιών αποτελούν το μυστικό για εντατική και βαθιά ενυδάτωση και η La Vie en Rose το γνωρίζει καλά!

 

Long Keratin Mask

 

Τα προϊόντα μας περιέχουν συστατικά που αποτρέπουν το φριζάρισμα, ενώ δίνουν λάμψη και διευκολύνουν το χτένισμα των μαλλιών.

Να θυμάστε πως για καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να αφήνετε τη μάσκα για τουλάχιστον 10 λεπτά στα μαλλιά σας, πριν ξεβγάλετε.

Λοσιόν μαλλιών για ενίσχυση και αναζωογόνηση

Η χρήση λοσιόν μαλλιών για άνδρες και γυναίκες είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της τρίχας και την αναζωογόνηση του τριχωτού της κεφαλής. Η Hair Miracle Lotion της La Vie en Rose, δρα αποτελεσματικά κατά της τριχόπτωσης και την προλαμβάνει, τονώνοντας παράλληλα το τριχωτό της κεφαλής και ενισχύοντας την ανάπτυξη και την ενυδάτωση της τρίχας, αλλά και την ενδυνάμωση και την τόνωση των θυλάκων.

 

Hair Miracle Lotion

 

Τονώστε το τριχωτό της κεφαλής και ενισχύστε την ανάπτυξη της τρίχας!

Συνέπεια και φροντίδα

Η συνέπεια είναι το κλειδί για εντυπωσιακά, όμορφα και με υγιή όψη μαλλιά. Φροντίστε να βρείτε το χρόνο που χρειάζεστε για τον εαυτό σας και περιποιηθείτε τα μαλλιά σας σε κάθε ευκαιρία.

Τα μαλλιά είτε είναι κοντά, είτε μακριά, αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό κάθε ανθρώπου, αφού συμβάλλουν στην ανάδειξη της προσωπικότητάς του. Εφαρμόστε τα κατάλληλα προϊόντα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το λούσιμο και αποκτήστε τα μαλλιά των ονείρων σας!