Οι κρέμες προσώπου αποτελούν απαραίτητο προϊόν περιποίησης. Βοηθούν στην ενυδάτωση και την απαλότητα του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα το προστατεύουν από εξωγενείς παράγοντες.

Για να μπορέσετε να απολαύσετε όλα τα υπέροχα οφέλη που προσφέρουν οι κρέμες προσώπου θα πρέπει να τις εφαρμόζετε αποτελεσματικά, ακολουθώντας μερικές συμβουλές και tips.

Καθαρό και στεγνό δέρμα

Πριν από την εφαρμογή της κρέμας προσώπου, βεβαιωθείτε πως το δέρμα σας είναι καθαρό και στεγνό. Δεν έχει νόημα να εφαρμόζετε ένα προϊόν σε δέρμα που δεν είναι καθαρό. Επίσης, το υγρό ή νωπό δέρμα, δε βοηθά στη σωστή απορρόφηση του προϊόντος. Φροντίζετε λοιπόν να πλένετε και να σκουπίζετε καλά το πρόσωπό σας πριν βάλετε το προϊόν.

Κυκλικές κινήσεις για μέγιστη απόδοση

Εφαρμόστε το προϊόν κάνοντας κυκλικές και ανοδικές κινήσεις. Μπορεί να σας ακούγεται ασήμαντος ο τρόπος της κίνησης, έχει όμως ιδιαίτερη σημασία. Κάνοντας κυκλικές κινήσεις, ουσιαστικά κάνουμε μασάζ στο πρόσωπό μας και το αίμα μας κυκλοφορεί καλύτερα. Φροντίζουμε να κάνουμε ανοδικές κινήσεις και να εφαρμόζουμε απαλά σε όλο το πρόσωπο και λαιμό.

Καθημερινή συνήθεια

Γνωρίζετε πως μία εφαρμογή την εβδομάδα ή περιστασιακά, δεν αρκεί για να δείτε αλλαγές και αυτό δεν ισχύει μόνο για την κρέμα προσώπου αλλά για όλα τα προϊόντα, είτε μιλάμε για κρέμα σώματος, είτε για προϊόντα μαλλιών και λοιπά. Χαρίστε στο δέρμα σας την απαραίτητη αυτή συνήθεια και ανακουφίστε το έπειτα από μια δύσκολη μέρα!

Επιλέξτε τη σωστή κρέμα προσώπου

Κάθε δέρμα έχει διαφορετικές ανάγκες. Για να μπορέσετε να απολαύσετε τα εξαιρετικά αποτελέσματα που μπορεί να σας προσφέρει μία κρέμα, τότε θα πρέπει να είναι κατάλληλη για το δέρμα σας. Επιλέξτε γενικά προϊόντα με ελαφριά υφή και υψηλής ποιότητας υλικά που δε βαραίνουν την επιδερμίδα.

Mon elixir cream

Η Mon elixir cream συμβάλλει στην απόλυτη ανανέωση και λάμψη της επιδερμίδας, καθώς μειώνει την εμφάνιση πανάδων και δυσχρωμιών, αποκαθιστώντας έναν ομοιόμορφό τόνο στο δέρμα σας.

      Royal Platinum

Η Royal Platinum είναι μια βελούδινη κρέμα προσώπου, εξαιρετικά αποτελεσματικά για αφυδατωμένες και ξηρές επιδερμίδες.

Αποτελεσματική εφαρμογή, υγιής όψη!

Η κρέμα προσώπου είναι ένα προϊόν απαραίτητο για το δέρμα μας, είτε αφορά ενυδάτωση, είτε αντιρυτιδική δράση, είτε απλώς καθημερινή περιποίηση. Αφιερώστε χρόνο καθημερινά για να φροντίσετε το δέρμα σας όπως κάνετε και με άλλα πράγματα στη ζωή σας.

Με την αποτελεσματική εφαρμογή των προϊόντων, μπορείτε να απολαμβάνετε μία επιδερμίδα λαμπερή και απαλή!

Μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας υιοθετώντας συνήθειες όμως η άθληση και η υγιεινή διατροφή.

Όλα αυτά μαζί, μπορούν να πραγματικά να ενισχύσουν την ελαστικότητα του δέρματός σας και φυσικά να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη!

Η επιδερμίδα μας, είναι η ασπίδα του σώματός μας και ο καθρέφτης μας, γι’ αυτό της αξίζουν τα καλύτερα!