Τι συμβαίνει στην επιδερμίδα κατά την εμμηνόπαυση.

Η εμμηνόπαυση χαρακτηρίζεται ως επί το πλείστον από μείωση της παραγωγής των ορμονών αναπαραγωγής, συγκεκριμένα των οιστρογόνων και της προγεστερόνης.

Οι αλλαγές ωστόσο στις ορμόνες αυτές διαταράσσουν τους φυσιολογικούς βιολογικούς ρυθμούς με αποτέλεσμα την ‘’απορρύθμιση’’ των κυττάρων και την επιδείνωση της γήρανσης.

Σταδιακά τα επίπεδα της υγρασίας μειώνονται, κάνοντας έτσι την επιδερμίδα πιο ξηρή, θαμπή, άτονη και χωρίς σφριγηλότητα!

Η σημασία της σωστής περιποίησης κατά την εμμηνόπαυση.

Η Εmerald καλύπτει όλες τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα κατά την εμμηνόπαυση.

Η Emerald είναι η νέα κρέμα της La Vie En Rose By Dimitra Katsafadou, η οποία δημιουργήθηκε μελετώντας τους βιορυθμούς της επιδερμίδας όπως αυτοί διαμορφώνονται κατά την εμμηνόπαυση.

Πρόκειται για μία κρέμα που θρέφει και ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα δρα και αποτελεσματικά στο "γέμισμα" των λεπτών γραμμών, λειαίνει τα σημάδια γήρανσης, ανορθώνει το οβάλ του προσώπου και χαρίζει πιο σφριγηλή εμφάνιση και υγιή λάμψη στην επιδερμίδα του προσώπου.

Τα συστατικά της μελετήθηκαν για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά όλο το 24ωρο. Αφήνει αίσθημα δροσιάς, ενώ απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Αναλυτικότερα στη σύνθεσή της θα συναντήσουμε:

  •  - Υπερ-φρούτο κακαντού που είναι γνωστό ως η πλουσιότερη πηγή βιταμίνης C στον κόσμο!
  •  - Εκχύλισμα φτέρης με μια μοναδική σύνθεση πολυσακχαριτών, που μπορεί να σχηματίσει ένα ελαστικό, ανθεκτικό και συνεχές φιλμ που συσφίγγει αμέσως το δέρμα. Η νεανική εμφάνιση παρατείνεται καταπολεμώντας τη χαλάρωση του δέρματος.
  •  - Καφεΐνη και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού για αντιοξειδωτική δράση και τόνωση της επιδερμίδας.
  •  - Πολύτιμη νιασιναμίδη που λειαίνει τα σημάδια γήρανσης και τις λεπτές γραμμές, φωτίζοντας την επιδερμίδα, αφήνοντας το πρόσωπο βελούδινα απαλό και λαμπερό.
  •  - Αλλαντοΐνη που αποκαθιστά την υγιή λάμψη, την απαλότητα και την ελαστικότητα του προσώπου.
  •  - Εκχύλισμα από γαϊδουράγκαθο που χρησιμοποιείται στην κοσμετολογία για τις αντιοξειδωτικές και αντιρυτιδικές του ιδιότητες.
  •  - Kρυστάλλους μενθόλης που προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης στην επιδερμίδα.
  •  - Yαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους για μοναδική αίσθηση ενυδάτωσης, χάρη στην ικανότητά του να συγκρατεί μεγάλη ποσότητα υγρασίας.

Η Emerald είναι ένα μικρό θαύμα για την πιο ώριμη επιδερμίδα που θέλει να επαναπροσδιορίσει όχι μόνο το χρόνο αλλά και τις ανάγκες της.