Μεγάλος Διαγωνισμός με ΔΩΡΟ 1500 ευρώ μετρητά!

3 τυχεροί/τυχερές από εσάς θα κερδίσουν από 500 ευρώ μετρητά σε Live Κλήρωση που θα κάνει η Δήμητρα Κατσαφάδου μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Ιnstagram.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό:

- Πατήστε εδώ και συμπληρώστε την επίσημη φόρμα του διαγωνισμού.
- Συμπληρώστε Ονοματεπώνυμο, email, κινητό τηλέφωνο και πατήστε Εγγραφή.

Οι νικητές θα βγουν με Live Κλήρωση που θα πραγματοποιήσω στο Instagram στην επίσημη σελίδα μου.

Διαγωνισμός 1500 ευρώ μετρητά

Όροι και προϋποθέσεις Νέου Διαγωνισμού με έπαθλο 1500 ευρώ μετρητά

O Διαγωνισμός διεξάγεται από την εταιρεία La Vie en Rose Καλλυντικά Α.Ε. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει να έχουν συμπληρωθεί όλα τα απαραίτητα πεδία στην ειδική φόρμα του διαγωνισμού και να έχετε αποδεχτεί τους όρους. Τρεις νικητές θα κερδίσουν μετά από Live Κλήρωση από 500 ευρώ μετρητά ο καθένας. Οι νικητές θα ανακοινωθούν Live μέσα από τα social media της εταιρείας, μετά από Live κλήρωση που θα γίνει στις 23 Μαΐου 2022 (Παράταση διαγωνισμού μέχρι τα γενέθλια της Δήμητρας). Αποδέχομαι να λαμβάνω αποκλειστικό περιεχόμενο από την La Vie en Rose. Κάνοντας εγγραφή θα λαμβάνω προσωποποιημένο περιεχόμενο σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα μου (ενημερώσεις για δώρα και προσφορές μέσω newsletter, viber, sms) στα στοιχεία επαφής που έχω δώσει (email, αριθμό τηλεφώνου)

*Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές του διαγωνισμού κατά τη διάρκεια της Live κλήρωσης, τα πρόσωπα αυτά χάνουν οριστικά το δικαίωμά τους επί του σχετικού δώρου. Το σχετικό δώρο μεταφέρεται αυτόματα στον επόμενο επιλαχόντα.