Η μαγεία της Φύσης, συναντά την Ψυχολογία της ύλης!

Καλάθι Αγορών

Καθαρισμός-Ντεμακιγιάζ

1. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

1. α) Πλύσιμο επιδερμίδας

Κάθε μέρα πρωί-βράδυ πριν την εφαρμογή προϊόντων στο πρόσωπο.

Ο σωστός καθαρισμός προσώπου απασχολεί αρκετά  το σύνολο τόσο των γυναικών όσο και τον ανδρών τα τελευταία χρόνια.  Πώς γίνεται όμως ο σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας και ποια προϊόντα πρέπει να επιλέξουμε βάση τον τύπου δέρματός μας;

Κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική γι’ αυτό το λόγο έχουν παραχθεί πολλά προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ ώστε να μπορούμε να επιλέξουμε το καταλληλότερο για το δικό μας τύπο επιδερμίδας.

Όποια και να είναι η φύση του δέρματος μας και ο τύπος του προϊόντος καθαρισμού που πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι θα καθαρίσουμε και το πρόσωπο και το λαιμό με απολύτως καθαρά χέρια κάθε πρωί και κάθε βράδυ. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά προϊόντα για τον πρωινό καθαρισμού μιας και απευθυνόμαστε σε διαφορετικούς ρύπους που πρέπει να απομακρυνθούν το πρωί (σμήγμα, ιδρώτας, υπολείμματα από την κρέμα νύχτας) και σε άλλους το βράδυ (σκόνη, κατάλοιπα ρύπανσης-αέρα, σμήγμα, μακιγιάζ).

Η επιδερμίδα στο πρόσωπό μας χρειάζεται την πιο εξειδικευμένη φροντίδα. Συνήθως, η ζώνη Τ είναι λιπαρή, τα ζυγωματικά ξηρά ενώ η επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών, εξαιρετικά ευαίσθητη. Να καθαρίζετε το πρόσωπό σας δύο φορές την ημέρα: μία το πρωί και μία πριν πάτε για ύπνο. Είναι το κλειδί για μία νεανική, λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ατέλειες.   

1. β) Απολέπιση επιδερμίδας και εφαρμογή μάσκας

Ιδανικά 2-3 φορές την εβδομάδα.

Η επιδερμίδα ανανεώνεται καθημερινά με φυσικό τρόπο: νέα κύτταρα γεννιούνται και αντικαθιστούν τα παλιότερα τα οποία και αποβάλλονται από την επιφάνειά της. Συχνά, όμως, η διαδικασία της φυσικής ανανέωσης χρειάζεται μια μικρή ώθηση. Ειδικά αν διαπιστώσεις ότι το δέρμα σου είναι θαμπό, οι πόροι φραγμένοι και σπυράκια κάνουν την εμφάνισή τους, είναι καλό να απαλλαγείς από τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το νέο, φρέσκο δέρμα να έρθει στην επιφάνεια.

6 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. De-Make Up 100 ml
  Sale
  De-Make Up 100 ml
  Ειδική Τιμή 10,50 € Κανονική Τιμή 15,00 €
 2. Cleansing Foam Wash 200ml
  Sale
  Cleansing Foam Wash 200ml
  Ειδική Τιμή 19,50 € Κανονική Τιμή 28,00 €
 3. De-Make Up 250 ml
  Sale
  De-Make Up 250 ml
  Ειδική Τιμή 22,00 € Κανονική Τιμή 31,50 €
 4. Micellar Cleansing Water 250 ml
  Sale
  Micellar Cleansing Water 250 ml
  Ειδική Τιμή 22,00 € Κανονική Τιμή 31,50 €
 5. Face Wash 250 ml
  Sale
  Face Wash 250 ml
  Ειδική Τιμή 22,00 € Κανονική Τιμή 31,50 €
 6. Micellar Cleansing Water 100 ml
  Sale
  Micellar Cleansing Water 100 ml
  Ειδική Τιμή 10,50 € Κανονική Τιμή 15,00 €

6 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση