Η μαγεία της Φύσης, συναντά την Ψυχολογία της ύλης!

Καλάθι Αγορών

Φίλτρο

Επιλογή με Κατηγορία
 1. Αντηλιακή Προστασία
 2. Περιποίηση Μαλλιών
  1. Σαμπουάν
  2. Κρέμα Μαλλιών
  3. Μάσκα Μαλλιών
  4. Λάδι Μαλλιών
 3. Περιποίηση Προσώπου
  1. Κρέμες Προσώπου
  2. Serum Προσώπου
  3. Κρέμες Ματιών
  4. Καθαρισμός-Ντεμακιγιάζ
  5. Απολέπιση - Μάσκες
  6. Έλαια Προσώπου
  7. Ακμή - Πανάδες
  8. Περιποίηση Χειλιών
  9. Προϊόντα Μακιγιάζ
  10. Derma Roller
 4. Περιποίηση Σώματος
  1. Αδυνάτισμα - Κυτταρίτιδα
  2. Ραγάδες
  3. Στήθος
  4. Καθαρισμός Σώματος
  5. Απολέπιση
  6. Ενυδάτωση
 5. Προϊόντα Πολυτελείας
 6. Χειροποίητα Σαπούνια
 7. Προσφορές
 8. Αρώματα
Επιλογή με Τιμή
Επιλογή με Brand
 1. La Vie En Rose 75 στοιχεία
 • Ποια είναι η La vie en Rose;

Όλα άρχισαν από την Αγία Παρασκευή τον Ιούνιο του 2016, όπου σήμερα βρίσκεται το εργαστήριο παρασκευής και συσκευασίας των προϊόντων, το οποίο είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ με αριθμό πρωτοκόλλου 91571. Τα προϊόντα διανέμονται τόσο στην Ελλάδα, όσο στην Κύπρο και το εξωτερικό. Μέσα σε ένα χρόνο λειτουργούν 8 μητρικά καταστήματα (Αγία Παρασκευή εργαστήριο και εκθετήριο, Πειραιάς, Περιστέρι, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Ηράκλειο Κρήτης και Λάρνακα) και 2 franchise καταστήματα (Άλιμος και Αλεξάνδρεια Ημαθίας), τα οποία πωλούν τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα. Η σελίδα μας στο Facebook (La vie en Rose by Dimitra Katsafadou)  ακολουθείται από 110.000 χρήστες και η βαθμολογία της  είναι 5 αστέρια. Επίσης έχουμε νέες συνεργασίες, με κέντρα αισθητικής, καταστήματα εμπορίας καλλυντικών και πλαστικούς χειρουργούς. Για όλους αυτούς τους λόγους η δημιουργός της La vie en Rose, Δήμητρα Κατσαφάδου, αναδείχθηκε για 3 συνεχόμενα έτη ως μία από τις γυναίκες επιχειρηματίες της χρονιάς (Leading Women in Business 2016-2018). Επιπλέον, τον Νοέμβριο του 2018 βραβεύτηκε από το Εμπορικό Επιμελητήριο και υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας για την καινοτομία του μύκητα Kombucha. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε όμως είναι ότι  η αγάπη και η υποστήριξη του κόσμου καθώς και η ειλικρινής αντιμετώπιση απέναντι σε όλες τις γυναίκες είναι η κινητήριος δύναμη του οράματός μας.

 • Ποια είναι η δημιουργός της La vie en Rose;

“Η Μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης”

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Χημείας, και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο τμήμα της Ανόργανης Χημείας του ΕΚΠΑ, με τίτλο «Οργανική και Ανόργανη σύνθεση Καλλυντικών». Ίδρυσε τη νεοσύστατη ελληνική εταιρεία "La vie en Rose", η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών καλλυντικών κρεμών. Το συγκριτικό πλεονέκτημα, έναντι του ανταγωνισμού, είναι ότι οι πρώτες ύλες αποτελούνται από 100% φυσικά συστατικά, εκχυλίσματα βοτάνων Ταΰγέτου και βιολογικά αιθέρια έλαια χωρίς ίχνος συντηρητικών!

Όπως η ίδια μας αναφέρει : “Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Χημικό της Αθήνας, παρατηρώντας τις αντιδράσεις των χημικών στοιχείων από μια άλλη οπτική, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η «χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης». Διάφορα σωματίδια αρέσκονταν να ενώνονται με κάποια ενώ με άλλα καθόλου! Υπήρχε μια ερωτική έλξη ανάλογα με τους δεσμούς (ομοιοπολικοί - ετεροπολικοί κ.α.). Η παραπάνω παρατήρηση, σε συνδυασμό με τη βασική αρχή της κβαντομηχανικής – της θεωρίας του Αϊνστάιν: «Όλα, συμπεριλαμβανομένου και του φυσικού σύμπαντος, είναι πλάνες. Η μόνη πραγματικότητα είναι ο νους του παρατηρητή!», με ώθησαν στο να αναπτύξω μια δική μου χημεία, η οποία υπακούει άριστα στη δημιουργία πλούσιων κρεμών και καλλυντικών, γενικότερα. Η έμπνευση για το όνομα "La vie en Rose" προήλθε μέσα από τη διαρκή πάλη των υλικών, αφού το τριαντάφυλλο έχει διττή έννοια και «η ζωή σαν τριαντάφυλλο» το αποδεικνύει περίτρανα!”