Το καλάθι μου  

Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές εντός Ελλάδας

Το www.lavieenrose.com.gr εξασφαλίζει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για αγορές άνω των 60€ (με την εταιρία ταχυμεταφορών γενική ταχυδρομική).

Για παραγγελίες μικρότερες από 60€ η χρέωση είναι 5.00 €.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περιπτώσεις που αφορούν δυσπρόσιτες περιοχές ή απομακρυσμένους προορισμούς ο χρόνος παράδοσης διαφέρει και ενδέχεται να υπάρξει και επιπλέον επιβάρυνση οπότε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος.

Διεθνείς Προορισμοί

Χώρες εντός Ε.Ε

Το www.lavieenrose.com.gr προσφέρει για παραγγελίες εντός Ε.Ε. χρέωση 15€. (Απλή Αποστολή/ 3-5 εργάσιμες).

Οι χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης που καλύπτονται από το δίκτυο διανομής μας είναι οι εξής:

Αυστρία Βέλγιο Βουλγαρία Κροατία Τσεχία Δανία Κύπρος Εσθονία Φιλανδία Γαλλία Γερμανία Ουγγαρία Ιρλανδία Ιταλία Λετονία Λιθουανία Λουξεμβούργο Μάλτα Ολλανδία Πολωνία Πορτογαλία Ρουμανία Σλοβακία Σλοβενία Ισπανία Σουηδία Ηνωμένο Βασίλειο

 

Τρίτες Χώρες

Το www.lavieenrose.com.gr προσφέρει χρέωση 15€ για τρίτες χώρες (Απλή Αποστολή/ 5-7 εργάσιμες).

Όλες οι παραγγελίες προετοιμάζονται συσκευάζονται και αποστέλλονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Οι παραγγελίες που θα λαμβάνονται από το www.lavieenrose.com.gr Σάββατα, Κυριακές ή επίσημες αργίες θα επεξεργάζονται και θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Θα προσπαθήσουμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν είμαστε υπεύθυνοι για καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες , κλπ.).

 

E-mail: [email protected]

Τηλέφωνο: +30 2108082003