Το καλάθι μου  
 1. PRIX DE ΒEAUTÉ 2020 - Βραβεία Προϊόντων Ομορφιάς από το περιοδικό ΒEAUTÉ

  Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ η ετήσια εκδήλωση απονομής των Βραβείων Προϊόντων Ομορφιάς PRIX DE BEAUTÉ, που είναι υπό την αιγίδα του Π.Σ.Β.Α.Κ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών
 2. Global Women's Breakfast - Empowering Women in Chemistry - Ομιλία στο ΕΚΠΑ

  «Αν δεν ξεχειλίσει η καρδιά του ανθρώπου από αγάπη, τίποτα δε μπορεί να γίνει στον κόσμο!» Η πρόσκληση για να μιλήσω στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Χημείας ως μια απ' τις πιο «καταξιωμένες» Ελληνίδες Χημικούς στον τομέα τους ήταν για μένα απ' τις μεγαλύτερες επιβραβεύσεις μέχρι σήμερα!!!
 3. Βραβείο Platinum - Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννη

  Τον Γενάρη του 2020 η Δήμητρα Κατσαφάδου παρέλαβε το βραβείο Platinum για τη βράβευση της La vie en Rose ως η εταιρεία με τα ποιοτικότερα και πιο καινοτόμα φυτικά καλλυντικά σε εκδήλωση που διεξήχθη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
 4. Η εταιρεία καλλυντικών “La Vie En Rose by Dimitra Katsafadou” με φιλανθρωπικό σκοπό στο "Make a Wish"

  Η εταιρεία καλλυντικών “La Vie En Rose by Dimitra Katsafadou” με φιλανθρωπικό σκοπό στο "Make a Wish"
 5. Athens Business Women Forum - Βράβευση στο Ζάππειο Μέγαρο

  Στις 13 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο το 2ο Athens Business Women Forum για τις γυναίκες που καινοτομούν, το οποίο συνδιοργανώθηκε από το ΕΒΕΑ και την Περιφέρεια Αττικής.
 6. La Vie en Rose στον ANT1, στο Hell's Kitchen!

  Η La Vie en Rose στον Ant1, στο Hell's Kitchen!
 7. Τύποι επιδερμίδας

  Όλοι οι τύποι επιδερμίδας θα πρέπει να ενυδατώνονται άσχετα με το αν καταναλώνετε πολύ νερό στην καθημερινότητα σας. Επειδή μπορεί να ενυδατώνετε εσωτερικά σωστά το δέρμα σας (2-3 λίτρα υγρών), δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ανάγκη για εξωτερική ενυδάτωση (κρέμα).
 8. Η επιδερμίδα μας στο πέρασμα των χρόνων

  Ανάλογα με την ηλικία που διανύουμε η επιδερμίδα μας προσαρμόζεται ανάλογα.

  Άλλοι λόγοι επιρροής της είναι επίσης οι καιρικές συνθήκες, η μη ισορροπημένη διατροφή, ο τρόπος ζωής μας και φυσικά το άγχος.

 9. Η περιποίηση του προσώπου μας

  Το δέρμα μας είναι ένα από τα σημαντικότερα ζωτικά όργανα στο ανθρώπινο σώμα.

  Το κάθε τετραγωνικό εκατοστό από το δέρμα μας, αποτελείται από 5.000 αισθητήρια κύτταρα, 4 μέτρα νεύρων, 100 αδένες εφίδρωσης και 1 μέτρο φλεβικών αγγείων.